Kent Rasmussen Fotografi

Anette er uddannet i musik fra Aalborg universitet, og har siden endt uddannelse arbejdet med sang og musik i mange former og afskygninger. Anette er primært sanger og dirigent, men spiller flere instrumenter, bl.a. tværfløjte, klaver, trommer og bas. Anette er desuden komponist og arrangør, har en rytme- og fløjteskole samt flere CD-udgivelser bag sig.

Siden 2014 har Anette haft fokus på børnestemmer og folkeskolens specialområde, og har efteruddannet sig i børnekorledelse samt været på kurser i “neuropædagogik og musik”. I 2016 blev hun ansat som sangkonsulent i “Sangens Hus” i projektet “Sang, Bevægelse og Læring”, der er et efteruddannelsestilbud til folkeskolelærere og -pædagoger.

Det er som korleder, dirigent og underviser, Anette virkelig trives, både i de faste kor, og når hun laver workshops og teambuilding for både firmaer og private. Hun er pt. korleder for “Able Gospel Choir”, “Hillside Gospel Singers”, “Odd Fellow-koret”, børnekor i “Den Fynske Sangskole”, “Faaborg-Midtfyn Musikskole” samt Carl Nielsen-skolens børnekor. Fra 2015 – 18 har hun desuden været vocal-coach hos “Nordfynsspillene”, hvor hun også i sommeren 2019 var at finde, dog bag dirigentpinden i orkestergraven.

Se mere på www.anettelynghoej.dk